U bekijkt pagina: Home » Verzendkosten

Resultaten voor 'Verzendkosten'

Search Results 1 tot 30 van totaal 44 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Cortina Transportfiets Dames U5 N3 Mouse Grijs 57 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N3 Mouse Grijs 57 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N3 Mouse Grijs 57 Cm
Transportfiets
Merk e-bike Cortina
Nu exclusief verkrijgbaar bij FietsUniek, de Cortina dames transportfiets U5 grijs. Ben jij op zoek naar een zeer betrouwbare transportfiets? Dan is deze fiets speciaal voor jou gemaakt. Deze Cortina damesfiets is namelijk gemaakt van zeer hoogwaardige bouwmaterialen. Niet voor niets staat Cortina bekend als een van de beste fietsmerken in de branche. En zeg nu zelf, hij ziet er ook gewoon heel goed uit! Dit model heeft een framehoogte van 57 cm en is geschikt voor de lengte tussen 172 - 185 cm Zeer goede damesfiets, voor een zeer scherpe prijs Heb je de prijs al gezien? Ja dat is echt wat je betaald. En daar krijg je een hoop luxe voor terug. Zo krijg je 3 versnellingen van Shimano, terugtraprem, LED verlichting, AXA-slot, Selle Royal zadel en comfortabele handvatten. Ook krijg je er een voorrek bij in de kleur van het frame, mét stuurslot. Ideaal dus voor een fietskrat of fietsmand! Unieke fietsen, Unieke prijs, Unieke service Bij FietsUniek hebben we niet alleen unieke fietsen zoals deze Cortina dames transportfiets U5 grijs. Maar ook unieke prijzen en unieke service. Bij ons kun je makkelijk en snel je fiets bestellen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon (0252-830201) of e-mail (info@fietsuniek.nl). Gratis Gemonteerd Bij Je Thuis Bezorgd! Bestel je deze Cortina transportfiets bij FietsUniek.nl, dan betaal je geen verzendkosten. De prijs die je hiernaast ziet, is dus echt de prijs die je betaalt. Bij FietsUniek houden we niet van verborgen kosten. Bovendien wordt deze Cortina fiets geheel rijklaar thuis bij je thuis bezorgd. Je kunt er dus gelijk na bezorging op fietsen!
fiets/Transportfiets/
grijs
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
539.00
Magnify Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Irish Blue 50 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Irish Blue 50 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Irish Blue 50 Cm
Transportfiets
Merk e-bike Cortina
Nu exclusief verkrijgbaar bij FietsUniek, de Cortina transportfiets dames U5 N7 RB irish blue 50 cm. Ben jij op zoek naar een zeer betrouwbare damesfiets? Dan is deze fiets speciaal voor jou gemaakt. Deze Cortina transportfiets is namelijk gemaakt van zeer hoogwaardige bouwmaterialen. Niet voor niets staat Cortina bekend als een van de beste fietsmerken in de branche. En zeg nu zelf, hij ziet er ook gewoon heel goed uit! Dit model heeft een framehoogte van 50 cm en is geschikt voor de lengte tussen 160  - 172 cm Cortina U5: betaalbare luxe Heb je de prijs al gezien? Ja dat is echt wat je betaald. En daar krijg je een hoop luxe voor terug. Zo krijg je 7 versnellingen van Shimano, Rollerbrake handremmen voor en achter, LED verlichting, AXA-slot (geschikt voor insteekketting), Selle Royal zadel en comfortabele handvatten. Ook krijg je er een voorrek bij in de kleur van het frame met stuurslot. Wil je de fiets helemaal afmaken? Neem dan bijvoorbeeld een rieten fietsmand of plastic fietskrat. Gratis Gemonteerd Bij Je Thuis Bezorgd! Bestel je deze Cortina U5 transportfiets bij FietsUniek.nl, dan betaal je geen verzendkosten. De prijs die je hiernaast ziet, is dus echt de prijs die je betaalt. Bij FietsUniek houden we niet van verborgen kosten. Bovendien wordt deze Cortina fiets geheel rijklaar thuis bij je thuis bezorgd. Je kunt er dus gelijk na bezorging op fietsen! Bij FietsUniek hebben we niet alleen unieke fietsen zoals deze Cortina dames transportfiets U5. Maar ook unieke prijzen en unieke service. Bij ons kun je makkelijk en snel je fiets bestellen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon (0252-830201) of e-mail (info@fietsuniek.nl).
fiets/Transportfiets/
blauw
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
679.00
Magnify Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Irish Blue 57 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Irish Blue 57 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Irish Blue 57 Cm
Transportfiets
Merk e-bike Cortina
Nu exclusief verkrijgbaar bij FietsUniek, de Cortina dames transportfiets U5 N7 Irish Blue. Ben jij op zoek naar een zeer betrouwbare damesfiets? Dan is deze fiets speciaal voor jou gemaakt. Deze Cortina transportfiets is namelijk gemaakt van zeer hoogwaardige bouwmaterialen. Niet voor niets staat Cortina bekend als een van de beste fietsmerken in de branche. En zeg nu zelf, hij ziet er ook gewoon heel goed uit! Dit model heeft een framehoogte van 57 cm en is geschikt voor de lengte tussen 174 - 185 cm Cortina U5: betaalbare luxe Heb je de prijs al gezien? Ja dat is echt wat je betaald. En daar krijg je een hoop luxe voor terug. Zo krijg je 7 versnellingen van Shimano, Rollerbrake handremmen voor en achter, LED verlichting, AXA-slot (geschikt voor insteekketting), Selle Royal zadel en comfortabele handvatten. Ook krijg je er een voorrek bij in de kleur van het frame met stuurslot. Wil je de fiets helemaal afmaken? Neem dan bijvoorbeeld een rieten fietsmand of plastic fietskrat. Gratis Gemonteerd Bij Je Thuis Bezorgd! Bestel je deze Cortina U5 transportfiets bij FietsUniek.nl, dan betaal je geen verzendkosten. De prijs die je hiernaast ziet, is dus echt de prijs die je betaalt. Bij FietsUniek houden we niet van verborgen kosten. Bovendien wordt deze Cortina fiets geheel rijklaar thuis bij je thuis bezorgd. Je kunt er dus gelijk na bezorging op fietsen! Bij FietsUniek hebben we niet alleen unieke fietsen zoals deze Cortina dames transportfiets U5. Maar ook unieke prijzen en unieke service. Bij ons kun je makkelijk en snel je fiets bestellen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon (0252-830201) of e-mail (info@fietsuniek.nl).
fiets/Transportfiets/
blauw
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
679.00
Magnify Cortina Transportfiets Dames U5 N3 Irestone Pearl Matt 50 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N3 Irestone Pearl Matt 50 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N3 Irestone Pearl Matt 50 Cm
Transportfiets
Merk e-bike Cortina
Nu exclusief verkrijgbaar bij FietsUniek, de Cortina transportfiets dames U5 N3 Irestone Pearl Matt 50 cm. Ben jij op zoek naar een zeer betrouwbare damesfiets? Dan is deze fiets speciaal voor jou gemaakt. Deze Cortina transportfiets is namelijk gemaakt van zeer hoogwaardige bouwmaterialen. Niet voor niets staat Cortina bekend als een van de beste fietsmerken in de branche. En zeg nu zelf, hij ziet er ook gewoon heel goed uit! Dit model heeft een framehoogte van 50 cm en is geschikt voor de lengte tussen 160  - 172 cm Cortina U5: betaalbare luxe Heb je de prijs al gezien? Ja dat is echt wat je betaald. En daar krijg je een hoop luxe voor terug. Zo krijg je 3 versnellingen van Shimano, terugtraprem, LED verlichting, AXA-slot (geschikt voor insteekketting), Selle Royal zadel en comfortabele handvatten. Ook krijg je er een voorrek bij in de kleur van het frame met stuurslot. Wil je de fiets helemaal afmaken? Neem dan bijvoorbeeld een rieten fietsmand of plastic fietskrat. Gratis Gemonteerd Bij Je Thuis Bezorgd! Bestel je deze Cortina U5 transportfiets bij FietsUniek.nl, dan betaal je geen verzendkosten. De prijs die je hiernaast ziet, is dus echt de prijs die je betaalt. Bij FietsUniek houden we niet van verborgen kosten. Bovendien wordt deze Cortina fiets geheel rijklaar thuis bij je thuis bezorgd. Je kunt er dus gelijk na bezorging op fietsen! Bij FietsUniek hebben we niet alleen unieke fietsen zoals deze Cortina dames transportfiets U5. Maar ook unieke prijzen en unieke service. Bij ons kun je makkelijk en snel je fiets bestellen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon (0252-830201) of e-mail (info@fietsuniek.nl).
fiets/Transportfiets/
blauw
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
539.00
Magnify Cortina Transportfiets Heren U5 N7 Rb Demitasse Mat 56 Cm
Cortina Transportfiets Heren U5 N7 Rb Demitasse Mat 56 Cm
Cortina Transportfiets Heren U5 N7 Rb Demitasse Mat 56 Cm
Transportfiets
Merk e-bike Cortina
Nu exclusief verkrijgbaar bij FietsUniek, de Cortina heren transportfiets U5 N7 Demitasse Matt (bruin). Ben jij op zoek naar een zeer betrouwbare herenfiets? Dan is deze fiets speciaal voor jou gemaakt. Deze Cortina transportfiets is namelijk gemaakt van zeer hoogwaardige bouwmaterialen. Niet voor niets staat Cortina bekend als een van de beste fietsmerken in de branche. En zeg nu zelf, hij ziet er ook gewoon heel goed uit! Dit model heeft een framehoogte van 56 cm en is geschikt voor de lengte tussen 172 - 183 cm Cortina U5: betaalbare luxe Heb je de prijs al gezien? Ja dat is echt wat je betaald. En daar krijg je een hoop luxe voor terug. Zo krijg je 7 versnellingen van Shimano, Rollerbrake handremmen voor en achter, LED verlichting, AXA-slot (geschikt voor insteekketting), leren zadel en leren handvatten. Ook krijg je er een voorrek bij in de kleur van het frame. Wil je de fiets helemaal afmaken? Neem dan bijvoorbeeld een rieten fietsmand of plastic fietskrat. Gratis Gemonteerd Bij Je Thuis Bezorgd! Bestel je deze Cortina U5 transportfiets bij FietsUniek.nl, dan betaal je geen verzendkosten. De prijs die je hiernaast ziet, is dus echt de prijs die je betaalt. Bij FietsUniek houden we niet van verborgen kosten. Bovendien wordt deze Cortina fiets geheel rijklaar thuis bij je thuis bezorgd. Je kunt er dus gelijk na bezorging op fietsen! Bij FietsUniek hebben we niet alleen unieke fietsen zoals deze Cortina transportfiets U5 maar ook unieke prijzen en unieke service. Bij ons kunt u makkelijk en snel uw fiets bestellen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon (0252-830201) of e-mail (info@fietsuniek.nl).
fiets/Transportfiets/
zwart
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
679.00
Magnify Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Snow Leopard Grey 50 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Snow Leopard Grey 50 Cm
Cortina Transportfiets Dames U5 N7 Rb Snow Leopard Grey 50 Cm
Transportfiets
Merk e-bike Cortina
Nu exclusief verkrijgbaar bij FietsUniek, de Cortina transportfiets dames U5 N7 RB snow leopard grey 50 cm. Ben jij op zoek naar een zeer betrouwbare damesfiets? Dan is deze fiets speciaal voor jou gemaakt. Deze Cortina transportfiets is namelijk gemaakt van zeer hoogwaardige bouwmaterialen. Niet voor niets staat Cortina bekend als een van de beste fietsmerken in de branche. En zeg nu zelf, hij ziet er ook gewoon heel goed uit! Dit model heeft een framehoogte van 50  cm en is geschikt voor de lengte tussen 160  - 172 cm Cortina U5: betaalbare luxe Heb je de prijs al gezien? Ja dat is echt wat je betaald. En daar krijg je een hoop luxe voor terug. Zo krijg je 7 versnellingen van Shimano, Rollerbrake handremmen voor en achter, LED verlichting, AXA-slot (geschikt voor insteekketting), Selle Royal zadel en comfortabele handvatten. Ook krijg je er een voorrek bij in de kleur van het frame met stuurslot. Wil je de fiets helemaal afmaken? Neem dan bijvoorbeeld een rieten fietsmand of plastic fietskrat. Gratis Gemonteerd Bij Je Thuis Bezorgd! Bestel je deze Cortina U5 transportfiets bij FietsUniek.nl, dan betaal je geen verzendkosten. De prijs die je hiernaast ziet, is dus echt de prijs die je betaalt. Bij FietsUniek houden we niet van verborgen kosten. Bovendien wordt deze Cortina fiets geheel rijklaar thuis bij je thuis bezorgd. Je kunt er dus gelijk na bezorging op fietsen! Bij FietsUniek hebben we niet alleen unieke fietsen zoals deze Cortina dames transportfiets U5. Maar ook unieke prijzen en unieke service. Bij ons kun je makkelijk en snel je fiets bestellen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon (0252-830201) of e-mail (info@fietsuniek.nl).
fiets/Transportfiets/
grijs
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
679.00
Magnify 6ku Celeste Track Fiets
6ku Celeste Track Fiets
6ku Celeste Track Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Celeste Track Fiets: · Frame: 6061 Double butted Alloy Smooth Welding. · Wielen: 30 mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: Flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd:Threadless 1-1/8’’. · Stuur: 31.8mm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: 3D Forged Alloy 48T*170mm · Remmen: Front and Achter. · Bottom Bracket: Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 27.2mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 48/16. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. Deze 6KU Track model komt met een gekroonde aluminium frame en gladde lasnaden, met een 48t crankset en een riser stuur. De wielen hebben een 30 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het trainen in de velodrome en voor gebruik in urban races zoals criteriums. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
559.00
Magnify 6ku Zwart Track Fiets
6ku Zwart Track Fiets
6ku Zwart Track Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Zwart Track Fiets: · Frame: 6061 Double butted Alloy Smooth Welding. · Wielen: 30 mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: Flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd:Threadless 1-1/8’’. · Stuur: 31.8mm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: 3D Forged Alloy 48T*170mm · Remmen: Front and Achter. · Bottom Bracket: Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 27.2mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 48/16. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. Deze 6KU Track model komt met een gekroonde aluminium frame en gladde lasnaden, met een 48t crankset en een riser stuur. De wielen hebben een 30 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het trainen in de velodrome en voor gebruik in urban races zoals criteriums. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
559.00
Magnify 6ku Celeste Track Fiets
6ku Celeste Track Fiets
6ku Celeste Track Fiets
Sportartikelen > Buitenrecreatie > Fietsen sport
Merk e-bike Santafixie
6KU Celeste Track Fiets: · Frame: 6061 Double butted Alloy Smooth Welding. · Wielen: 30 mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: Flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd:Threadless 1-1/8’’. · Stuur: 31.8mm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: 3D Forged Alloy 48T*170mm · Remmen: Front and Achter. · Bottom Bracket: Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 27.2mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 48/16. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. Deze 6KU Track model komt met een gekroonde aluminium frame en gladde lasnaden, met een 48t crankset en een riser stuur. De wielen hebben een 30 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het trainen in de velodrome en voor gebruik in urban races zoals criteriums. 6KU Video Installatie Video
SF_6026
Fietsen > 6KU
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
559.00
Magnify 6ku Zwart Track Fiets
6ku Zwart Track Fiets
6ku Zwart Track Fiets
Sportartikelen > Buitenrecreatie > Fietsen sport
Merk e-bike Santafixie
6KU Zwart Track Fiets: · Frame: 6061 Double butted Alloy Smooth Welding. · Wielen: 30 mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: Flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd:Threadless 1-1/8’’. · Stuur: 31.8mm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: 3D Forged Alloy 48T*170mm · Remmen: Front and Achter. · Bottom Bracket: Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 27.2mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 48/16. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. Deze 6KU Track model komt met een gekroonde aluminium frame en gladde lasnaden, met een 48t crankset en een riser stuur. De wielen hebben een 30 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het trainen in de velodrome en voor gebruik in urban races zoals criteriums. 6KU Video Installatie Video
SF_5182
Fietsen > 6KU
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
559.00
Magnify 6ku Satin Navy Blue Track Fiets
6ku Satin Navy Blue Track Fiets
6ku Satin Navy Blue Track Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Satin Navy Blue Track Fiets: · Frame: 6061 Double butted Alloy Smooth Welding. · Wielen: 30 mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: Flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd:Threadless 1-1/8’’. · Stuur: 31.8mm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: 3D Forged Alloy 48T*170mm · Remmen: Front and Achter. · Bottom Bracket: Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 27.2mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 48/16. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. Deze 6KU Track model komt met een gekroonde aluminium frame en gladde lasnaden, met een 48t crankset en een riser stuur. De wielen hebben een 30 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het trainen in de velodrome en voor gebruik in urban races zoals criteriums. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
559.00
Magnify 6ku Satin Navy Blue Track Fiets
6ku Satin Navy Blue Track Fiets
6ku Satin Navy Blue Track Fiets
Sportartikelen > Buitenrecreatie > Fietsen sport
Merk e-bike Santafixie
6KU Satin Navy Blue Track Fiets: · Frame: 6061 Double butted Alloy Smooth Welding. · Wielen: 30 mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: Flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd:Threadless 1-1/8’’. · Stuur: 31.8mm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: 3D Forged Alloy 48T*170mm · Remmen: Front and Achter. · Bottom Bracket: Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 27.2mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 48/16. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. Deze 6KU Track model komt met een gekroonde aluminium frame en gladde lasnaden, met een 48t crankset en een riser stuur. De wielen hebben een 30 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het trainen in de velodrome en voor gebruik in urban races zoals criteriums. 6KU Video Installatie Video
SF_6972
Fietsen > 6KU
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
559.00
Magnify 6ku Evian 2 Fixie Fiets
6ku Evian 2 Fixie Fiets
6ku Evian 2 Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU The Dallas Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Tahoe Fixie Fiets
6ku Tahoe Fixie Fiets
6ku Tahoe Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Tahoe Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*165mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Beach Bum Fixie Fiets
6ku Beach Bum Fixie Fiets
6ku Beach Bum Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Beach Bum Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Shelby Fixie Fiets
6ku Shelby Fixie Fiets
6ku Shelby Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Shelby Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Nebula 2 Fixie Fiets
6ku Nebula 2 Fixie Fiets
6ku Nebula 2 Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Nebula 2 Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Milan 1 Fixie Fiets
6ku Milan 1 Fixie Fiets
6ku Milan 1 Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Milan 1 Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Evian 1 Fixie Fiets
6ku Evian 1 Fixie Fiets
6ku Evian 1 Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Evian 1 Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Detroit Fixie Fiets
6ku Detroit Fixie Fiets
6ku Detroit Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Detroit Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
379.00
Magnify 6ku Nebula Fixie Fiets
6ku Nebula Fixie Fiets
6ku Nebula Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Nebula Fixie en Single Speed Fiets:: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Milan 2 Fixie Fiets
6ku Milan 2 Fixie Fiets
6ku Milan 2 Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Milan 2 Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Dallas Fixie Fiets
6ku Dallas Fixie Fiets
6ku Dallas Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU The Dallas Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 30 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify Troy Bakfiets Kangeroo Mat Zwart 7 Versnellingen
Troy Bakfiets Kangeroo Mat Zwart 7 Versnellingen
Troy Bakfiets Kangeroo Mat Zwart 7 Versnellingen
Categorie onderdelen Fietsuniek nl
Troy
 • Merk: Troy
 • Wielmaat achterwiel: 26 inch
 • Wielmaat voorwielen: 24 inch
 • Kleur frame: mat zwart
 • Kleur bak: zwart
 • Reflecterende banden: ja, volgens Europese norm
 • Bagagedrager: ja
 • Snelbinders: ja
 • Slot: duoslot
 • Bel: luxe bel
 • Remmen: handremmen op de velgen van de voor- en achterwiel(en)
 • Materiaal frame: metaal
 • Materiaal crankstel: aluminium
 • Versnellingen: 7 versnellingen derailleur
 • Verlichting: draadloze verlichting LED
 • Zadel: Luxe zadel bruin
 • Stuur: stang met fijne zachte foam bekleedt
 • Kettingkast: half gesloten
 • Regenhuif: ja (transparant)
 • Afdekzeil bak: nee (los bij te bestellen)
 • Bakfietshoes/pyjama: nee (los bij te bestellen)
 • Bankjes: ja, 4 personen
 • Kinderzitje/babyschaal: nee (los bij te bestellen)
 • Gewicht: 50 kg
 • Maximale laadvermogen 100 kg


Afmetingen:

 • Zitplaatsen: 4
 • Totale breedte: 85 cm
 • Totale lengte: 220 cm
 • Breedte bak: 62 cm (binnen 60 cm)
 • Lengte bak: 90 cm (binnen 88 cm)
 • Hoogte bak; 51 cm
 • Levermethodes: rijklaar afhalen, rijklaar bezorgen
 • Verzendkosten: tijdelijk gratis
 • Levertijd gemonteerd leveren: 5-7 werkdagen

  Garantie:

  • 5 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar garantie op draaiende onderdelen

  * Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn vallen niet onder de garantie (banden, velgen, ketting, kabels, remblokken, remnaven). Ook vallen de elektrische onderdelen zoals lader, controller, display en trapkrachtsensor niet onder de garantie. 

  Als het gebrek door onuist gebruik of externe oorzaak is ontstaan, kan men geen beroep doen op kosteloze reparatie. 
  Om aanspraak te kunnen maken op garantie, is het noodzakelijk om de fiets bij FietsUniek binnen 6 maanden van aankoop een servicebeurt te laten uitvoeren en het bewijs hiervan te bewaren. Dit kun je laten doen bij FietsUniek d.m.v. van een servicebeurt

   

  Montage*
 • Rijklaar gemonteerd
 • Montagekosten: NU TIJDELIJK GRATIS MONTAGE ter waarde van € 100,00

 • *Let op: indien u een bakfiets afgemonteerd laat leveren, vervalt het herroepingsrecht. Koopt u niet alleen een product, maar ook een extra dienst zoals in uw opdracht het rijklaar maken van bakfietsen, alsmede het monteren van extra onderdelen en/of accessoires op deze producten dan vervalt de zichttermijn.

26 inch
Review product
 
Review Winkel
Onderdelen voor fiets scooter en brommer en e-bike
 
949.00
Magnify Troy Bakfiets Kangeroo Bruin Met 7 Versnellingen
Troy Bakfiets Kangeroo Bruin Met 7 Versnellingen
Troy Bakfiets Kangeroo Bruin Met 7 Versnellingen
Categorie onderdelen Fietsuniek nl
Troy
 • Merk: Troy
 • Wielmaat achterwiel: 26 inch
 • Wielmaat voorwielen: 24 inch
 • Kleur frame: bruin
 • Kleur bak: zwart
 • Reflecterende banden: ja, volgens Europese norm
 • Bagagedrager: ja
 • Snelbinders: ja
 • Slot: duoslot
 • Bel: luxe bel
 • Remmen: handremmen op de velgen van de voor- en achterwiel(en)
 • Materiaal frame: metaal
 • Materiaal crankstel: aluminium
 • Versnellingen: 7 versnellingen derailleur
 • Verlichting: draadloze verlichting LED
 • Zadel: Luxe zadel bruin
 • Stuur: stang met fijne zachte foam bekleedt
 • Kettingkast: half gesloten
 • Regenhuif: ja (transparant)
 • Afdekzeil bak: nee (los bij te bestellen)
 • Bakfietshoes/pyjama: nee (los bij te bestellen)
 • Bankjes: ja, 4 personen
 • Kinderzitje/babyschaal: nee (los bij te bestellen)
 • Gewicht: 50 kg
 • Maximale laadvermogen 100 kg


Afmetingen:

 • Zitplaatsen: 4
 • Totale breedte: 85 cm
 • Totale lengte: 220 cm
 • Breedte bak: 62 cm (binnen 60 cm)
 • Lengte bak: 90 cm (binnen 88 cm)
 • Hoogte bak; 51 cm
 • Levermethodes: rijklaar afhalen, rijklaar bezorgen
 • Verzendkosten: tijdelijk gratis
 • Levertijd gemonteerd leveren: 5-7 werkdagen

  Garantie:

  • 5 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar garantie op draaiende onderdelen

  * Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn vallen niet onder de garantie (banden, velgen, ketting, kabels, remblokken, remnaven). Ook vallen de elektrische onderdelen zoals lader, controller, display en trapkrachtsensor niet onder de garantie. 

  Als het gebrek door onuist gebruik of externe oorzaak is ontstaan, kan men geen beroep doen op kosteloze reparatie. 
  Om aanspraak te kunnen maken op garantie, is het noodzakelijk om de fiets bij FietsUniek binnen 6 maanden van aankoop een servicebeurt te laten uitvoeren en het bewijs hiervan te bewaren. Dit kun je laten doen bij FietsUniek d.m.v. van een servicebeurt

   

  Montage*
 • Rijklaar gemonteerd
 • Montagekosten: NU TIJDELIJK GRATIS MONTAGE ter waarde van € 100,00

 • *Let op: indien u een bakfiets afgemonteerd laat leveren, vervalt het herroepingsrecht. Koopt u niet alleen een product, maar ook een extra dienst zoals in uw opdracht het rijklaar maken van bakfietsen, alsmede het monteren van extra onderdelen en/of accessoires op deze producten dan vervalt de zichttermijn.

26 inch
Review product
 
Review Winkel
Onderdelen voor fiets scooter en brommer en e-bike
 
949.00
Magnify 6ku Rogue Fixie Fiets
6ku Rogue Fixie Fiets
6ku Rogue Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Rogue Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*165mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. Foto's Rogue 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Barcelona Fixie Fiets
6ku Barcelona Fixie Fiets
6ku Barcelona Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU Barcelona Fixie Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf (fixed gear / single speed). · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Iris Fixie Fiets
6ku Iris Fixie Fiets
6ku Iris Fixie Fiets
Fietsen > 6ku
Merk e-bike Santafixie
6KU The Dallas Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*165mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. Foto's Iris 6KU Video Installatie Video
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Evian 2 Fixie Fiets
6ku Evian 2 Fixie Fiets
6ku Evian 2 Fixie Fiets
Sportartikelen > Buitenrecreatie > Fietsen sport
Merk e-bike Santafixie
6KU The Dallas Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*170mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
SF_5117
Fietsen > 6KU
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Magnify 6ku Tahoe Fixie Fiets
6ku Tahoe Fixie Fiets
6ku Tahoe Fixie Fiets
Sportartikelen > Buitenrecreatie > Fietsen sport
Merk e-bike Santafixie
6KU Tahoe Fixie en Single Speed Fiets: · Frame: Hoogwaardig staal volledig TIG gelast. · Wielen: 30mm Deep V lichtmetalen velgen. · Wielnaven: 32H Quando flip-flop naaf. · Voorvork: 1-1/8’’ high tensile steel. · Balhoofd: Neco threadless 1-1/8’’. · Stuur: 22.2cm aluminium riser bar. · Kettingblad crank: Aluminium 44T*165mm. · Remmen: Radius Forged Alloy. · Bottom Bracket: Neco Sealed cartridge 68mm x 103mm. · Banden: 700 x 25C Kenda. · Pedalen: BMX Platform. · Zadelpen: 25.4mm gesneden aluminium. · Zadel: Synthetisch leer. · Gear Ratio: 44/16 Gear Inches: 74.25. Over 6KU Bij 6KU geloven ze erin dat iedereen op de fiets moet gaan; het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en.... voor je portemonee! Dit merk heeft zelf een gestroomlijnd model ontworpen waarmee ze een complete fiets voor een betaalbare prijs hebben kunnen maken. Want uiteindelijk is dat waar fietsen om draait: jou geld besparen!   Description 6KU fietsen zijn een van de populairste stads-, fixie-, en singlespeed fietsen verkrijgbaar. Ze zijn betrouwbaar, zien er goed uit, en zijn fantastische value for money. De frame geometrie maakt de fiets meer elegant en de zitpositie meer comfortable omdat de top tube een paar centimeteres kleiner is. We hebben veel modellen verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De wielen hebben een 45 millimeter diepte en hebben een road bike formaat van 700C. Ze komen met 700x25C Kenda banden en met voor- en achterremmen. Het komt met een 16t fixed tandwiel op een kant en een 16t freewheel (singlespeed) tandwiel aan de andere kant van het wiel, zodat je de fietstijl zelf kan bepalen. Deze fiets komt met gratis verzendkosten en wordt 80% afgemaakt geleverd vanaf de leverancier in een goed-beschermde doos. Je moet alleen nog de voorwiel, de pedalen, en de zadel monteren en de stuur aanpassen. Onderaan deze pagina hebben we een video die goed uitlegd in een paar makkelijke stappen hoe je deze onderdelen kunt monteren. De 6KU is zeker een hele mooie fiets voor een fantastische prijs, ideaal voor het fietsen in een stad. 6KU Video Installatie Video
SF_10332
Fietsen > 6KU
Review product
 
Review Winkel
E-bike vergelijken en kopen
 
374.98
Search Results 1 tot 30 van totaal 44 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Op de fiets
  (21 August 2017)
  Even op de fiets! Wat is de fiets belangrijk, zeker nu het verkeer in de randstad en grote steden dichtslibt. Investeren in je fiets is belangrijker ...
 • Bikes rijwielen en fiets onderdelen
  (21 June 2017)
  Genoeg bezoekers ontvangen we op de website op zoek naar fiets, bike, en fietsonderdelen en benodigdheden. Hun zoektocht kan u als bezoeker helpen:...
 • Fietsen online
  (23 March 2017)
  Van dieren fietst online. Sinds de webshop in online fiets accessoires online is worden we goed gevonden. Afgelopen periode is er o.a. gezocht op:...
 • Van dieren fietsen
  (23 August 2016)
  Op Van Dieren Fietst hebben bezoekers snel gevonden wat ze zoeken. Hun zoektocht naar alles wat met fietsen te maken heeft kan u als bezoeker helpen. ...
 • Alle nieuwsberichten »